Mizarski servis


Naš mizarski servis ima lastno proizvodnjo pohištva iz lesa, zaradi česar pri izdelavi pohištva lahko vedno ustrežemo željam naših strank.

Pri svojem delu uporabljamo predvsem furnir, iveral, masivni les in ultrapas. Naši naročniki lahko pri nas tako naročijo pohištvo za dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, spalnico, otroško sobo, predsobo, delovni prostor in kopalnico. Zavedamo se, kako potrebno je, da so omare v stanovanju ali hiši zadosti velike, zato posebno pozornost posvečamo izdelavi vgradnih in garderobnih omar, kopalniških omaric in vseh ostalih omar. izdelali pa bomo tudi pohištvo za poslovne prostore – od pisalne in konferenčne mize, pa do vseh potrebnih omar v poslovnem prostoru.

Strankam in naročnikom poleg izmere potrebnih mer za izdelavno pohištva, izrisov in svetovanja nudimo dostavo pohištva do želene lokacije, njegovo montažo, demontažo starega pohištva in njegov odvoz, po potrebi pa tudi servis pri nas izdelanega pohištva.

Če ni radosti, preprostosti in lahkotnosti v tem, kar počneš, to ne pomeni nujno, da moraš zamenjati to, kar počneš. Lahko zadošča, da spremeniš, kako to počneš.

E. Tolle

BUY NOW

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.