O NAS

Naš Mizarski servis je odprt za različne ideje naših strank in naročnikov, zato se stranke lahko oglasijo pri nas in naročijo celotno opremo po njihovih željah.


Projekt

»Operacija Svetlobno prezračevalni jašek za visoko kakovostno bivalno okolje iz naravnih materialov«.

Temeljni cilj projekta je razviti nov izdelek na področju predelave in obdelave lesa in lesnih tvoriv. V okviru projekta bodo vzpostavljeni pogoji za proizvodnjo in komercializacijo nove linije dizajnerskih izdelkov iz lesa z višjo dodano vrednostjo.

Projekt razvoja novega visoko kvalitetnega svetlobnega prezračevalnega jaška, ki bo izdelan iz naravnih materialov, zasleduje cilje podjetja, ki so v neposredni povezavi z »Akcijskim načrtom za povečanje konkurenčnosti gozdno-lesne verige v Sloveniji do leta 2020«, s promocijskim sloganom »Les je lep«. V projekt je vključena celotna gozdno-lesna veriga, doseženi pa bodo naslednji cilji:

ustvarjanje trga za lesne proizvode in storitve,

povečanje poseka in negovanosti gozdov, skladno z načrti za gospodarjenje z gozdovi,

povečanje količine in predelave lesa na višjih zahtevnostnih stopnjah z novimi tehnologijami,

nova delovna mesta in

rast dodane vrednosti na zaposlenega v lesnopredelovalni panogi.

Projekt obsega nabavo nove tehnološke in programske opreme ter financiranje stroškov dela novo zaposlenih oseb. Skupna vrednost nepovratnih sredstev je 66.261,49 EUR.

Opis projekta:

Predmet projekta je razvoj nove linije izdelkov in vzpostavitev sodobne tehnološko in programsko podprte proizvodne linije, ki bo omogočila proizvodnjo novega izdelka – svetlobno prezračevalnega jaška za visoko kakovostno bivalno okolje iz naravnih materialov, za katerega bo uporabljena odpadna surovina (kot polnilo pri končnem izdelku), uporabilo se bo bio olja, lepila in smole. Realizacija projekta pomeni pomembno prelomnico v razvoju in rasti podjetja.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

parallax background

BUY NOW

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.