FORGOT YOUR DETAILS?

O nas

Leta 1996 smo v Juršincih ustanovili Mizarski servis, ki je z leti svojega delovanja na novo zaposlil 9 ljudi, tako da je danes v podjetju 10 strokovnjakov na področju mizarstva in izdelave izdelkov iz lesa. Po petih letih delovanja v Juršincih, smo se leta 2001 odločili, da bomo razširili svojo dejavnost tudi na Ptuj, zato smo tu odprli svojo poslovno enoto in v Salonu pohištva Kuki dom našim potencialnim strankam in naročnikom pokazali naše pohištvo in izdelke. Na samem začetku smo pohištvo razstavljali na 190 kvadratnih metrih, ker pa nam je primanjkovalo prostora, smo se v letu 2013 odločili, da razstavni prostor razširimo na 700 kvadratnih metrov.

Naš Mizarski servis je odprt za različne ideje naših strank in naročnikov, zato se stranke lahko oglasijo pri nas in naročijo celotno opremo po njihovih željah. Pri njihovem naročilu smo jim pripravljeni svetovati in jim pomagati, da se njihove ideje o opremi njihovega stanovanja ali hiše tudi zares uresničijo. Naročeno pohištvo smo pripravljeni dostaviti, prenesti v sam objekt, demontirati staro pohištvo in montiramo novo pohištvo. V kolikor stranke želijo, jim njihovo staro pohištvo odpeljemo. Ponosni smo na naše sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji in lahko rečemo, da z njimi izvrstno sodelujemo. Tako sodelujemo z GORENJEM, ALPLESOM, ILESOM, MURALESOM, LIP BLEDOM, KRASOPREMO, PARONOM, STUDIEM P, DESIGNWERKOM, MEBLOM, DORMEOM, FORTRADEM, BLANCOM, DESIGN OFFICEM, LAGEO in ALVEUSOM.

Pri nas kupljeno blago lahko plačujete z gotovino, pri čemer vam vsakokrat obračunamo 10% popust. Možno pa je tudi plačevanje z vsemi kartičnimi plačilnimi sredstvi.

 

»Operacija Svetlobno prezračevalni jašek za visoko kakovostno bivalno okolje iz naravnih materialov«.

Temeljni cilj projekta je razviti nov izdelek na področju predelave in obdelave lesa in lesnih tvoriv. V okviru projekta bodo vzpostavljeni pogoji za proizvodnjo in komercializacijo nove linije dizajnerskih izdelkov iz lesa z višjo dodano vrednostjo.

Projekt razvoja novega visoko kvalitetnega svetlobnega prezračevalnega jaška, ki bo izdelan iz naravnih materialov, zasleduje cilje podjetja, ki so v neposredni povezavi z »Akcijskim načrtom za povečanje konkurenčnosti gozdno-lesne verige v Sloveniji do leta 2020«, s promocijskim sloganom »Les je lep«. V projekt je vključena celotna gozdno-lesna veriga, doseženi pa bodo naslednji cilji:

  • ustvarjanje trga za lesne proizvode in storitve,
  • povečanje poseka in negovanosti gozdov, skladno z načrti za gospodarjenje z gozdovi,
  • povečanje količine in predelave lesa na višjih zahtevnostnih stopnjah z novimi tehnologijami,
  • nova delovna mesta in
  • rast dodane vrednosti na zaposlenega v lesnopredelovalni panogi.

 

Projekt obsega nabavo nove tehnološke in programske opreme ter financiranje stroškov dela novo zaposlenih oseb. Skupna vrednost nepovratnih sredstev je 66.261,49 EUR.

Opis projekta:

Predmet projekta je razvoj nove linije izdelkov in vzpostavitev sodobne tehnološko in programsko podprte proizvodne linije, ki bo omogočila proizvodnjo novega izdelka – svetlobno prezračevalnega jaška za visoko kakovostno bivalno okolje iz naravnih materialov, za katerega bo uporabljena odpadna surovina (kot polnilo pri končnem izdelku), uporabilo se bo bio olja, lepila in smole. Realizacija projekta pomeni pomembno prelomnico v razvoju in rasti podjetja.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

logo-regionalni-razvoj logo-mgrt

 

TOP