Salon pohištva


Vabljeni v naš salon pohištva na Ptuju

Naš salon pohištva se nahaja na Ptuju, kjer nudimo svetovanje in tridimenzionalne izrise pohištva, hkrati pa je naš salon pohištva tudi prodajni salon in lahko naše stranke pri nas pohištvo tudi kupijo. Naše stranke si bodo v salonu lahko vedno ogledale in kupine pohištvo za dnevne sobe, jedilnice, kuhinje, otroške sobe, predsobe, spalnice in kopalnice. Na razstavnem prostoru imamo na ogled vedno tudi različne garderobne omare in ostale vrste omar, kuhinjske mize in stole, ležalnike, naslanjače, počivalnike, sedežne garniture, vzmetnice in pisarniško pohištvo.

Poleg izdelkov iz naše lastne proizvodnje imamo v salonu na razpolago tudi izdelke drugih blagovnih znamk – izdelke iz alplesa, Alveusa, Blanka, Design Officea, Designwerka, Dormea, Fortradea, Gorenja, Ilesa, Krasopreme, Lagee, Lip Bleda, Mebla, Muralesa, Parona in Studia P.

Če ni radosti, preprostosti in lahkotnosti v tem, kar počneš, to ne pomeni nujno, da moraš zamenjati to, kar počneš. Lahko zadošča, da spremeniš, kako to počneš.

E. Tolle

BUY NOW

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.